Licencie
Nariadenie Komisie (ES) č. 2535/2001
zo 14. decembra 2001, ktorým sa ustanovujú podrobné pravidlá uplatňovania nariadenia Rady (ES) č. 1255/1999 v súvislosti s dohodami týkajúcich sa dovozu mlieka a mliečnych výrobkov a otvorenia colných kvót, v znení neskorších predpisov.
Vykonávacie nariadenie Komisie (EÚ) 2015/2080
z 18. novembra 2015, ktorým sa mení nariadenie (ES) č. 2535/2001, pokiaľ ide o správu dovozných colných kvót na mliečne výrobky s pôvodom na Ukrajine a a odstránenie dovoznej colnej kvóty na mliečne výrobky pôvodom v Moldavsku
Nariadenie Komisie (ES) č. 1187/2009
z 27. novembra 2009, ktorým sa ustanovujú osobitné podrobné pravidlá uplatňovania nariadenia Rady (ES) č. 1234/2007, pokiaľ ide o vývozné povolenia a vývozné náhrady pre mlieko a mliečne výrobky.
Nariadenie Komisie (ES) č. 442/2009
z 27. mája 2009, ktorým sa otvárajú colné kvóty Spoločenstva v odvetví bravčového mäsa a zabezpečuje ich správa.
Vykonávacie nariadenie Komisie (EÚ) 2015/2076
z 18. novembra 2015, ktorým sa otvárajú dovozné colné kvóty Únie na čerstvé a mrazené bravčové mäso s pôvodom na Ukrajine a ktorým sa stanovuje ich správa.
Nariadenie Komisie (ES) č. 412/2008
z 8. mája 2008, ktorým sa otvára a zabezpečuje správa dovoznej colnej kvóty na mrazené hovädzie mäso určené na spracovanie.
Nariadenie Komisie (ES) č. 431/2008
z 19. mája 2008, ktorým sa otvára a ustanovuje správa dovozných colných kvót pre mrazené hovädzie mäso, na ktoré sa vzťahuje kód KN 0202, a pre výrobky, na ktoré sa vzťahuje kód KN 0206 29 91.
Nariadenie Komisie (ES) č. 748/2008
z 30. júla 2008, ktorým sa otvára a stanovuje správa dovoznej colnej kvóty pre mrazené tenké bránice hovädzieho dobytka patriace pod číselný znak KN 0206 29 91.
Nariadenie Komisie (ES) č. 610/2009
z 10. júla 2009, ktorým sa ustanovujú podrobné pravidlá pre uplatňovanie dovozných colných kvót na hovädzie a teľacie mäso s pôvodom z Čile v platnom znení
Nariadenie Komisie (ES) č. 1255/2010
z 22. decembra 2010, ktorým sa ustanovujú podrobné pravidlá uplatňovania dovozných colných kvót na výrobky z mäsa z mladého hovädzieho dobytka („baby beef“) s pôvodom v Bosne a Hercegovine, Chorvátsku, bývalej Juhoslovanskej republike Macedónsko, Čiernej Hore, Srbsku a v Kosove.